Ny kundbonus upp till 100 kr

Bonus typ:

Bonusprocent: 100%
Bonus: 100 kr
Minsta insättning: 1 kr
Försäljningsvillkor: satsa 3 gånger insättningsbeloppet
Minsta odds: 1.4 med kombinerade satsningar
Bonuskod: Nej (automatisk)


Vi presenterar välkomstbonusen, uteslutande reserverad för svenska spelare. Liksom överallt kan erbjudandet begäras en gång per person, hem, adress, e-post, betalningskonto och IP-adress. Kombinationen med andra erbjudanden eller kampanjer före upplåsning av välkommen erbjudandet är uteslutet. Eventuella övergrepp leder till att kontot stängs. Krediten är automatisk från det ögonblick där den första insättningen krediteras på ditt spelkonto. Beloppet kommer att matcha beloppet för den första insättningen mellan 1 och 100 kr max. Och kommer att fördubblas av bookmakern. Ingen kupong krävs.

Registrering
för svenskarna

Innan du kan dra tillbaka motsvarande bonusbelopp, måste det spelas tre gånger på flera satsningar. Endast de kombinerade satsningarna med minst tre olika tävlingar och ett minimum på 1,40 kommer att räknas. Dessutom måste kunderna kolla kontot genom att skicka en kopia av sitt ID-kort eller pass.

Ingen tidsgräns krävs i villkoren. Det är dock bra att läsa det en gång till eftersom det är tydligt exponerat att 1xbet © förbehåller sig rätten att ändra bonusanbudet när som helst.

Jämförelse med andra betting webbplatser

Det erbjudna beloppet har inget extra värde. En 100 kr bonus erbjuds nu av många bookmakers som Bet1clic, Bet365 eller Betfair. Det är mer relevant att jämföra de erhållna villkoren för att veta om de är mer intressanta för spelaren. Vi har granskat i detalj om 1xBet © bonusen kan övertyga i detta område.

  • 100 procent av bonusen på den första insättningen: bonusen på 1xbet © är ett dubbelt belopp direkt av bookmakaren och omedelbart tillgängligt för spel. Det enda kravet är en insättning på minst 1 kr. Maximalt 100 kr krediteras som på de svenska bookmakerwebbsidorna. Observera att motsatt av en första förlorande satsning erbjuds bonus, som på den svenska spelsajter, kommer bonusen att vara mycket användbar. I själva verket kommer du, trots första vinstsats, fortfarande att ha rätt till bonusen.
  • Kvalificering: Även om det är möjligt att göra en insättning på endast några cent, är det minsta insättning att dubbla den här 1 kr. Eftersom bonusen endast är tillgänglig den första insättningen kommer det att vara synd
  • Unblocking conditions: Bonuskraven är en nyckelfaktor i en bettingwebbplatsutvärdering. Bonusen på 1xBet © verkar mycket intressant på denna punkt. Gamble tre gånger mängden bonus är tillräcklig. Dock kan endast de kombinerade satsningarna med tre val med ett minimum av 1,40 övervägas. Tänk på det och spelar inte bara på speciella satsningar eller enkelt 1N2.
  • Insättningsalternativ: För att kvalificera dig för erbjudandet kan du använda alla betalningsmetoder. Bookmakern accepterar bland annat kreditkortsbetalningen, Skrill eller Neteller. Observera att pengöverföringen med PayPal inte är tillgänglig för tillfället.
  • Varaktighet: En annan fördel med 1xBet © bonusen är frånvaron av tidsgräns för att låsa upp det. Om du läser den här raden och inte uppfyller villkoren är det fortfarande dags att få bonusen. Det betyder också att det inte finns någon stress om du inte hittar kombinerade vad som passar dig just nu.
  • Särskilda aspekter: Så länge bonusvillkoren inte är uppfyllda kan du inte ta ut pengarna för den första insättningen eller bonusen från kontot. Ett uttag av vinst är möjligt om bonusen fortfarande är mindre än 2 gånger överlägsen av vadslagningskonto saldot. Det är inte möjligt att göra ett uttag om kontobalansen är sämre än bonusbeloppet och att minst en satsning inte är gjord.

Bonusen, steg för steg

Bonus i siffror

Den första kampanjen aktiveras automatiskt efter den första insättningen. Om du inte vill ha det behöver du bara kontakta kundsupport och vägra det. I min personliga erfarenhet gick bonusuppköpet bra med det maximala beloppet på 100 kr eftersom jag har bokat mer än denna summa. Följ bara stegen en efter en och välkomstbonusen läggs direkt till ditt konto.

  • Steg 1: För att få bonusen behöver du ett spelkonto. För att öppna en, ta bara några minuter, du behöver bara klicka på "registerknappen". Kontoöppningen är möjlig antingen via telefon, via e-post eller med ett socialt nätverk. Följ de få steg och utan att behöva bekräfta någonting är kontot nu helt tillgängligt.
  • Steg 2: Du kan nu göra din första insättning. Det är den här som kommer att bli berättigad till bonusen. Minsta insättning är 1 kr. Jag rekommenderar att du lägger in mer än 100 kr för att kunna njuta av erbjudandet i sin helhet. Bonusen valideras omedelbart efter den första insättningen, även omedelbart.
  • Steg 3: När betalningen har gjorts kommer 1xBet © bonusen automatiskt att krediteras på spelarkontot. Det kan ta upp till 24 timmar i min personliga erfarenhet. Glöm inte att du måste satsa 3 gånger bonusbeloppet, läs vad som följer för att fortsätta unblocking-processen och njut av erbjudandet.
  • Steg 4: Det är dags att njuta av erbjudandet. Med tanke på att det inte finns någon tidsbegränsning för att njuta av bonusen, kommer vi att utnyttja detta. Det största hindret är att endast de kombinerade satsningarna räknas. Minsta odds på 1,40 är inte en stor sak, det är måttligt på en webbplats som 1xbet © som har högre odds än de andra bookmakarna. Genom att satsa på favoriter kan vi helt låsa upp till bonus utan att riskera. Gör 3 multi-sats val på favoriter är tillräckligt.

Först försök att öka din reella balans. För att göra det kan du räkna med varje typ av marknad och vadslagning. Minsta odds kan inte beaktas. Denna satsning kommer inte att beaktas för bonusen men det är inte ett problem. Helst bör du öka din bankrulle med 500 procent innan du börjar försöka låsa upp bonusen.

När intäkterna i dina fickor kan du nu börja ta intresse för kvalificerade satsningar för bonusen. För att bibehålla de kombinerade satsningarna så lågt som möjligt är det nödvändigt att göra djupa sökningar. Än en gång finns det ingen rush, du har tid. Om du funderar på tennisspelet kan det minsta tillåtna oddsförhållandet nås ganska enkelt. Det är viktigt att öka din bankrulle genom att ta säkra möjliga odds.

Exempel på bonusbetalningar

Därefter krediterades 1xBet © -kontot, många spelare frågar sig hur kan det tas ut. Svaret är ganska enkelt. Ett uttag är alltid möjligt om villkoren är helt uppfyllda. Bonusen dras inte av vinstbetalningarna så att spelare också kan dra tillbaka bonuspenningen. Betalningstiden beror på vilken betalningslösning som valts, men i de flesta fall görs den inom 24 timmar. I mitt fall, med Neteller, var det omedelbart.

Viktigt: 1xBet-bonusen är begränsad till högst 100 kr. Även för högre belopp som deponeras kommer endast högst 100 kr att krediteras på spelarkonto.

Kampanjerbjudanden skärmen

Hur vägrar du det?

Avslaget är inte synligt under registreringen. Det krediteras automatiskt efter det att den första insättningen har gjorts. Om du inte vill ha bonusen, men intressant, måste du kontakta bookmakerns kundsupport från det ögonblick du första insättningen. Gör det med livechatten, via telefon eller e-post, allt på svenska.

Vid problem med 1xbet © bonusen

Hittills hörde jag inte någon, men det är fortfarande möjligt att bonusen inte krediteras eller är sen på grund av tekniska svårigheter. Om krediten inte görs förrän 24 timmar från betalningen, bör du kontakta bokhandlarens support. Krediterna görs sedan manuellt. 1xBet © är en mycket seriös och pålitlig bookmaker, jag har aldrig hört talas om någon bluff eller bonusavslag.

Registrering
för svenskarna

Slutsats

Den ryska bookmakaren svalideradeer ut bland mängden tack vare sina odds som bland de bästa på marknaden, och globalt kan man bara säga de bästa oddsen. Bettingerbjudanden är omfattande och alla kommer att hitta sin lycka. Jag har även upptäckt några vad jag aldrig såg förut, även på fotboll. Den andra bra punkten är sitt live-satsningsalternativ som kommer med information och mycket detaljer om aktuella händelser. Kombinerat med alternativet med flera skärmar och med det faktum att bookmakern erbjuder sändningen är det bara fantastiskt. Bonusen är intressant så länge du vet hur det fungerar, och det är nu ditt fall.

Ebba Luddini

1X Corp NV är licensierad från Curacao eGaming - licens nr 1668 / JAZ - license@1xbet.com