Bookmakern erbjuder inte bara en Android, Windows Phone och iOS-app för att ladda ner, men också en mobilversion av sin webbplats. De viktigaste fakta om 1xbet © i en blick:

Mobil hemsida accepteras på alla enheter utan nedladdning
Dedikerad app på iOS, Android och Windows Phone
Komplett satsningsbud
Välkomstbonus finns även på mobilen
Bets, registrering, inlåning och uttag kan göras på smartphone

Registrering
för svenskarna

Nedladdning och installation av 1xbet © app

Betting erbjudandet: stort val på fotboll och hockey

Registrering på 1xbet © app

Gamblaren har inte ett konto ännu kan registreras enkelt tack vare appen och börjar satsa med riktiga pengar i de närmaste minuterna. Appen kan hämtas via den gröna knappen direkt tillgänglig på webbplatsens hemsida. Nyhetskunderna kan sedan registrera antingen via telefon eller via e-post. Processen är uppdelad i 4 steg.

I det första steget måste du ange ditt hemland (Sverige accepterad), staden och regionen. Ange sedan ditt namn och din favoritvaluta (accepterade kr). Nu måste du bara välja ett säkert lösenord och ge en giltig e-postadress. I det sista steget kan ett telefonnummer slutligen anges. Dessutom måste klienten godkänna användningsvillkoren och ange sin ålder.

Skärmdump av mobila versioner

Enkel och snabb inloggning

När du är registrerad kan du ansluta till din mailadress och det valda lösenordet. Det är bekväm att välja "kom ihåg mig" för att undvika att skriva om allt vid varje anslutning. Det är också möjligt att välja ett nytt lösenord och e-postadress för anslutning.

Fyll ditt konto och ta ut dina inkomster

På samma sätt som det inte finns någon satsningsbegränsning, finns det lika ingen fyllningsbegränsning. Samma betalningsalternativ är tillgängliga och du behöver inte använda samma sak varje gång. Det är också möjligt att dra tillbaka med mobilappen på samma sätt som med webbplatsen. Dessutom bör du komma ihåg att om mobilappen inte passar dig, måste du alltid byta till webbversionen av 1xbet ©.

Enligt min erfarenhet är överföringarna omedelbara när man använder en elektronisk plånbok som uPayCard, Payeer, ... men jag antar att när du använder bankinstitut kan det ta några dagar och bookmakeren kan inte ändra det. Hur många gånger var jag tvungen att vänta dagar före min pengaröverföring, under vilken den inte finns i mitt konto, heller inte på mottagarkontot. Sedan transaktionen är klar kommer spelarens bankrulle att bli uppdaterad. Jag skulle gärna vilja veta när pengarna anlände men det var inte fallet. Fortfarande i de negativa punkterna är PayPal inte föreslagen vid insättning eller vid utbetalning.
Om minsta betalningen är den fastställd till 1 kr, vilket är möjligt med Skrill och motsvarar 2 kr med uPayCard.

Registrering
för svenskarna

Utseende och användarvänlighet

En bettingappkvalitet beror till stor del på menynavigationsklarheten. Därför tog jag dessa kriterier särskilt allvarligt. Betszonen är mycket tydlig på 1xbet © -programmet. Den övre menyn kan enkelt navigera mellan de föreslagna satsningarna. Huvudhändelserna presenteras direkt på hemsidan. Här kan användarna välja olika bildtyper och filter. Därigenom kan händelserna filtreras genom exempel genom planerat mötesdatum.

För att satsa är det bara ett fåtal klick som behövs med 1xbet-appen. Till exempel, i ett League1 fotbollsmatch behöver du bara 4 klick.

På botten av skärmen finns satsningsnumren tillgängliga i varje spel och visas med mötesodds. Med ett klick kan du gå till vadslagningen. Det här är mycket tydligt i 1xbet-appen. Det är också väldigt lätt att välja om insatsen måste spelas som en enda satsning eller kombinerad eller i systemet. Potentialens intäkter kommer att visas med det maximala beloppet du kan spela.

App

Redovisning av konton

Om denna punkt är den nedladdningsbara versionen mer begränsad. Alternativen finns i rullgardinsmenyn längst upp till höger. Deponering, utdrag och historiska flikar är tillgängliga. Det finns också menyn där du kan kontrollera resultaten av de pågående satsningarna. Betalningsinformationen kan också ställas in i den här menyn.
Det är intressant att kunna anpassa dina sms och e-postalternativ om händelserna och kampanjerna.

Använda klientstöd via appen

Du hittar alla tillgängliga kommunikationslösningar på webbplatsen, den mest praktiska är livechatten, som visas i helskärm. Det är också möjligt att ringa utan kostnad ett 0800-nummer eller via e-post. I alla fall får du ett svar på 48 timmar och på svenska.

Registrering
för svenskarna

Min slutsats

Globalt är min åsikt om 1xbet app positiv. Appen är helt på svenska och är väldigt lätt att använda. Registreringsstegen och anslutningen är mycket enkla. En annan fördel är det viktiga antalet insättningslösningar på mobilterminalen. Det är också trevligt att kunna välja med en app, så att du kan spela i live, förutom webbplatsen, anpassad till ett nomadiskt utnyttjande. Slutligen tycker jag att appen är mycket bättre än webbplatsen, men det handlar om smaker.

Ebba Luddini

1X Corp NV är licensierad från Curacao eGaming - licens nr 1668 / JAZ - license@1xbet.com