Klientens feedback

Återuppta klientens erfarenheter

Möjlighet att registrera direkt från Sverige
De bästa oddsen
Levande och gratis sändning
Inte licensierad i Sverige
Inte särskilt känt

Registrering
för svenskarna
Startsida

På diskussionsforum

 • Admin : [..] Det erbjuder enorma odds och mestadels en monumental live-satsning som är värt BET365. Den andra stora fördelen med den bookmakern är dess strömmande erbjudande. En otalig mängd händelser finns gratis i live video, full skärm och utmärkt kvalitet [..]

  Microb : [..] Min favorit spelsajt !!! Eller snarare ... min favoritfotbollströmmande webbplats! Skål[..]

  Posion : [..] hej, jag har registrerat mig på 1XBET mycket bra sajt, speciellt live betting [..]

 • Winy : [..] Det är utan tvekan en av bookmakers som erbjuder de bästa oddsen på sportspelssektorn. Dessutom är det möjligt att registrera och följa alla sporter i strömmande även utan inlåning, det är gratis så det är inte nödvändigt att prenumerera på att betala kanaler som kanal + eller [..]

  Betting admin: [..] Jag har aldrig hört talas om vadslagningssidan. Uppenbarligen är denna webbplats inte auktoriserad eller licensierad av spelningskommissionen ... Jag drar slutsatsen att de svenska spelarna inte är säkra på denna bookmaker, jag rekommenderar starkt att undvika 1xbet [..]

  Dudu233: Hej, gick för att se och jag tycker att det inte är helt klart, det finns många olika saker och ärligt, jag får lite förvirra, å andra sidan var registreringen supersnabb. Jag vet inte, jag ser inte mig själv göra en insättning jag litar inte på det så mycket.

  Juv O: [..] 1xbet har inte så mycket rykte. Först vet jag inte om vi har rätt att gå på det eftersom det inte accepteras av spelkommissionen. Vi kan göra insättning det är verkligen inget problem, men om vi vinner, säger ingenting att vi kommer att kunna dra sig tillbaka och vi kan inte göra något åt ​​det. Personligen kommer jag inte att gå [..]

 • Kimi: 1xbet riktigt bra och inget behov av mellanhand

  Fe3P : Jag bekräftar, tips topp bok! Mycket bra odds, ibland bättre än Pinnacle.

  Jurg (admin) : Ja, du drömmer inte, 1xbet boken accepterar svenska utan problem, så VPN är värdelös. Om transaktionerna, inget problem, att du använder neteller (mest praktiska lösningen), BC, webmoney, etc. ... För det minsta antalet satsningar borde det vara runt 0,50 kr eller 1 kr. [..]

  Tierra : I alla fall är de väldigt reaktiva, de räknar med en falsk prognostisk på en scorer, jag frågade vid 0h15 (på svenska) Jag hade ett svar med ursäkter (på svenska) och problemet löstes på 0h31.

På specialiserade webbplatser

 • Notering: 7/10

  Utdrag: 1XBet bookmaker, även om den är mycket tung på sin ergonomiska, är fortfarande mycket konkurrenskraftig på spelmarknaden, speciellt när man jämför sina odds med andra. Inget överraskande när du vet att det inte är licensierat av spelkommissionen. Faktum är att denna myndighet pålägger så mycket handikapp-reglering på många bookmakers. Endast de svenska spelarna som bor utanför Sverige har tillstånd att spela på denna plattform.

 • Notering: 9/10

  Utdrag: Nummer 1 fördel med 1xbet är enkelt: det är en av de få vadslagningsplattformarna utanför lotteriinspektionen tillgängliga i Sverige. Och den som säger icke-spelande kommissionen säger bättre odds för dina spel.

 • Notering: 9/10

  Utdrag: 1xbet är en lättanvänd plattform. En bra möjlighet att navigera med ett stort utbud av spel som du lätt hittar inom några få klick. Endast negativ punkt, ingen levande satsning föreslagen men oddsen gör det snabbt att glömma det obekvämt, det existerar dock en webbplats med en plattform för livebetting 1xbet Webbplatsen är för närvarande inte tillgänglig på svenska.

 • Notering: 8/10

  Utdrag: Det är förvånande att märka att, trots endast få års erfarenhet, lyckades 1xbet-webbplatsen positivt påverka spel- och spelbranschen. Att vara den enda som föreslår så mycket betalningslösningar för de finansiella transaktionerna och en välkänd spelkatalog, förtjänar den alla positiva åsikter som spelarna ger till det på diskussionsforum.

 • Notering: Ingen

  Utdrag: Betting webbplats 1xbet är väldigt komplett. Det presenterar ett så enkelt att använda gränssnitt att varje nybörjare kommer att behärska det enkelt. En underrättelsetjänst som hjälper dig själv är tillgänglig. En onlinechatt för att svara på alla dina bekymmer och support som är tillgänglig dygnet runt.

 • Notering: 10/10

  Utdrag: Ryska bokare som tillåter svenska spelare och har en europeisk spel licens. 1xBet är fysiskt närvarande i Ryssland, de har faktiskt mer än 1000 livebettingkontor. Det föreslår oddsen som borde göra de flesta andra operatörer avundsjuk. Det är också möjligt att satsa via telefon.

 • Notation: Ingen

  Utdrag: Tack vare 1xBet kan jag inte bara satsa på en seger, men också på flera sannolikheter om spelets framsteg. Med sin stora eSport-katalog kan jag så enkelt göra mitt val på denna webbplats. Lite plus: Jag kan spela på ett stort antal spel och göra det flera gånger för att vinna ännu mer.

Registrering
för svenskarna

Vad kan behållas

På ett allmänt sätt är de spelare som inte gillar erbjudandet de som inte försökte det! Med anledning om de inte är bekväma att registrera sig på en utländsk bookmaker. Men de vet verkligen inte, som spelare riskerar de ingenting för att det är operatören som kan attackeras av lotteriinspektionen och inte den svenska spelaren.

Jag hittade inte vittnesmål som pratade om bluff och båg på 1xbet bland de spelare som faktiskt använder det. Ibland finns det problem med betalningslösningar eller för att förstå vilken information som ska tillhandahållas för att registrera, men de är klassiska problem som möts överallt. Spelarna kommer att trivas mycket över de andra spelsajter i .se odds och live, men det är sant att gränssnittet är lite rörigt på den gemensamma sidan.

Ebba Luddini

1X Corp NV är licensierad från Curacao eGaming - licens nr 1668 / JAZ - license@1xbet.com